Bostad & Trädgård

Funderar du på ett solsegel?

Ett solsegel passar utmärkt om du vill ha ett skydd mot både sol och regn. Det är en form av segelduk, men speciellt anpassad att sitta ute och uppe över en altan eller uteplats. Det är en bra form av solskydd att använda sig av. Solsegel och solskydd hittar du hos Designsegel. De tillverkar så väl som installerar dessa åt dig.

De är tåliga och stadiga och ger dig bra skugga så väl som att de är vattentäta och ger därmed ett bra skydd även mot regn. Skippa massa otympliga parasoll och satsa istället på solskyddet som fungerar mot det mesta. Du kan nämligen få det i en perfekt passform, så att det passar perfekt till just din uteplats.

Solskydd för alla behov

När det kommer till solsegel och solskydd så är det perfekt att använda sig av det som Designsegel tillverkar. De kan täcka stora ytor och även ha en spännande form och design. De ger skydd mot solen och även UV-strålar samt att de håller tätt om det börjar regna.

Ett solsegel ska inte förväxlas med det segel som sitter på båtar. Det är inte samma sak, även om båda påminner om varandra. De båda ser ut som en stor segelduk. Men solseglet är tillverkat för att tåla att det blåser, att solen skiner på det och stoppar regnet.

Så vill du ha ett snyggt solskydd till altanen, uteplatsen, bryggan eller på andra platser så är det just detta du ska satsa på.